onsdag 25 december 2013

Glädjeämnen

Jag letar just nu efter glädjeämnen i livet.
Vilja är troligen dräktig. Det är otroligt glädjande :). Jag är så valpsugen! Det finns ingenting som går upp emot att ta emot nya liv :)
Jag har fantastiska vänner och helt otroliga valpköpare - det är livskvalitet.
Jag har en underbar familj - vad vore livet utan er?
Just nu kämpar en familj vi känner med sin son som är i livets slutskede. Han är 12 år och borde leva oerhört många år till. 
Vi har gått igenom detta en gång förut när William var sjuk och lämnade oss - och det är jobbigt. Smärtsamt. Obegripligt. Därför är alla glädjeämnen så viktiga.

Jag ser fram emot 2014 som glädjens år. Hoppas att ni vill dela det med oss i glädjens tecken :) Allt kan bara bli bättre!
  

3 kommentarer:

 1. Hoppas också att ni får ett glädjefyllt 2014 och vi delar det gärna med er :) Hoppas vi ses i GBG i början på året om du orkar åka dit! Lyckats lura med mig hela min familj på detta event på söndagen :)

  Ha ett bra år och hoppas vi ses snart!
  Kram
  Sara Kalle och Gunnar

  SvaraRadera
 2. Klart att vi ses i Gbg, Sara! Du är glädje och delad glädje är dubbel! KRAM (hoppas att din familj inte tröttnar på mig som envisas med att dela dig med dem ;)

  SvaraRadera
 3. Min familj kommer inte tröttna på dig!! de tycker nog det är skönt att det finns några stycken här i världen som kan roa mig! lite lätt Galen som jag är!! Kram på dig och din familj

  SvaraRadera