lördag 18 januari 2014

Livet är orättvist...

Ibland gäller det att stanna upp och vara tacksam för allt jag har. En underbar familj, fantastiska vänner, fina hundar, ett bra jobb, utbildning osv.

Idag har Gustav somnat in. Han blev 12 år. Gustavs familj bor på "vår gata" i Rydebäck och Alicia och Gustav gick i samma klass de första åren. Stackars lillebror Emil fyller år idag och kommer aldrig att glömma sin 11-årsdag. Det känns jättetungt och vi tänker mycket på Gustavs familj som levt med den förfärliga sjukdomen cancer i 10 år. Tyvärr lyckades Gustav inte besegra cancern trots att han kämpade jättetappert så länge.
Jag lovar mig själv ofta att njuta av dagen, att njuta av mina friska, fina barn, att uppskatta småsaker etc. Idag ska jag göra det.
Jag skänker en extra tanke till William som inte ens fick fylla 12. J...a cancer! Och min lilla mormor som blev äldre än de flesta. Hoppas att ni har det bra där ni är. Tänker på er!

1 kommentar:

  1. Kramar till er <3 är alltid lika jobbigt och sorgligt när någon går bort, men extra tungt är det när det är ett barn som går bort!! livet är skört och helt klart värt att ta vara på varje dag av livet.

    Kram från oss på Tjörn till er

    SvaraRadera