söndag 15 september 2013

Sofiero

I strålande väder styrde vi kosan till Sofiero för den sista utställningen i den vackra slottsparken någonsin (vilket de hotar med). Tanken var att Shandi skulle få sitt sista CACIB för att bli C.I.B (internationell champion).
 
20 anmälda perros, varav 4 valpar. Av dessa 20 hundar var 15 "mina" :) så inte helt otippat blev det Aberlourshundar i topp. Pedro Sanches Delerue dömde - en man som absolut inte gillade kortpälsade hundar. Nästan alla hundar fick i sin kritik att de var för kortpälsade och det kostade tyvärr Shandi segern (och titeln...). "She's the best one, but you cant show her with that short coat". Nehej. Tur att den växer ut då. Förhoppningsvis till nästa helg när vi ska till Köpenhamnsvinnarutställningen...

MEN det var väl en himla tur för Åsa och Smilla som knep inte bara tikcertet utan hon blev också BIM. Och Ing-Maries fina Igor blev BIR. Vilken revanch! På Gotland ville inte Igor bli hanterad. Igår gick det alldeles utmärkt! Domaren var stenhård även med det. Ville man inte bli hanterad blev det VG. Jättekul för båda såklart. Fina och otroligt trevliga hundar. Shandi blev BT 2, Bella BT 3 :) En tik jag inte kände igen blev BT4.
Pepsi (A. I'm Still Standing) BH 2 (för kort päls såklart) och övriga hanar blev utan CK.

BIR-valp blev sötaste lilla Freja (Aberlours Fever) , visad av min Annie-prinsessa, och BIM-valp "Uffe" (Aberlours Don't Stop Me Now) så fint visad av söta Vibeke. Jag får nog summera dagen som väldigt framgångsrik :) Det var en fröjd att se de två vackra unga tjejerna i valpfinalen <3

  I morse fanns den här bilden i HD
Vibeke sprang många gånger i finalringen, så det var väl inte så konstigt att hon fastnade på bild :)
 
 


  Idag fick Freja ny frisyr. Det är en väldigt söt och välbyggd liten tjej! Jag är sååå glad att Karin ville ha henne!
 

 

2 kommentarer:

 1. Vadå NOG väldigt framgångsrik? Sura nu inte över missad vinst, haha. Igor och Smilla var värda att få sina rosetter i olika valörer. Tänk vad olika det kan vara på utställningarna. Ginnis är också väldigt fin fast långraggig och så LITEN, haha.
  Snart dags på en klippbeställning, så det så!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hahahaha! Nejdå, jag lovar att inte sura. Men jag blir skitsur om du inte kommer nu när du lovat!
  Kram!

  SvaraRadera