söndag 12 juli 2015

Puh vilken helg!

Mitt i juli ligger alltid perrospecialen. Dvs Perroklubbens årliga utställning enbart för perros. I år, liksom de två senaste åren var den i samband med Hallands Kennelklubbs utställningar i Tvååker.

Eftersom det var mer eller mindre omöjligt att hitta boende hyrde jag en husvagn till mig, Irene och Berit (från Bergen)... Jag AVSKYR att campa, men tog dumt nog för givet att det skulle gå bra eftersom vi skulle stå i anslutning till utställningsområdet - och det är ju en idrottsanläggning så där finns ju både duschar och toaletter. Trodde jag ja...

Husvagnen var gammal och omodern (men inte sunkig). "Campingplatsen" visade sig vara ett gräsfält utan tillgång till vare sig toalett eller vatten...

Hur gick det då? Första dagen var en märklig dag. Jag blev onödigt upprörd över den inkonsekventa bedömningen och var otroligt missnöjd trots att Shandi blev BIM... Tyvärr ingen bild.
På lördagen var det en bestämd och noggrann Irländare. Då kändes det helt ok trots att både Shandi och Maxine blev utan CK. Jag visade Amadeus och han blev BIM.
Efter lördagsutställningen åkte vi hem hit till Helsingborg för att sova ordentligt och ta en välbehövlig dusch. Nej, Hallands Kennelklubb. Rent ut sagt bedrövligt att hyra ut husvagnsplatser och inte ens erbjuda rinnande vatten! Det gör jag aldrig om!

Söndagen bjöd som bekant på perrospecial. Först ut var valparna. Shandis lille son Buster blev bästa valp 4-6 månader
Jag visade Tazzo - och han blev bästa hane!!! Så här glad blev han :-)
Jag hade ju hoppats på en repris från förra året för Shandi, men tyvärr blev både hon och Maxine oplacerade. Sen slog Tazzo till med att bli BIS!!! Sötaste lilla Tazzo! Tack Raùl för en jättefin kille!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar