söndag 16 november 2014

Så var det ny vecka igen...

Fast idag är jag ledig. Väldigt skönt. Fast kl. 10 har jag ett elevsamtal. Jag måste ta fram material till en annan elev och skicka iväg. Min inlämningsuppgift till universitetet måste göras. Allt det där jag borde gjort i helgen (typ tvätta, städa och annat trist) kommer heller inte att bli gjort om jag inte gör det. Smilla kommer och klipper sig kl. 13. Och sedan skall det skjutsas barn till stallet...
Fast om jag är lite effektiv hinner jag nog åka till klubben och tanka lite energi också!

Alicia har blivit duktig på många sätt. Jag brukar säga att hon skrek i 10 år, men sen blev det bra. Lite så är det. Hon var väldigt ilsken som liten. Nu är hon en underbar tjej med ett mer varierat humör och en målmedveten tävlingsmänniska.
Lara och hon hoppar vidare och det går bra :-) Filmen ville inte ladda upp ordentligt, men det spelar ingen roll.

Maxine är Alicias och Annies hund. Alicia tar det på största allvar och har med henne i stallet för det mesta, vilket innebär att hon är van vid hästar och katter. Toppen! När det blev dags att klippa skulle hon göra det också. BRA Alicia!

 Så här fin blev hon! Under tiden klippte jag Molly
Fast jag har hunnit med att klippa Sune

 och lilla Totte också. Totte är en Coton de Tulear. Det är egentligen ingen klipphund, men matte Lisa tycker att det är praktiskt när pälsen inte släpar i marken.

I fredags kom Sara och Gunnar hit. Väldigt trevligt! Vi ses inte så ofta eftersom de bor på Tjörn - desto trevligare när vi väl ses! Inte så kul att jag var tvungen att sticka till jobbet några timmar på Öppet Hus i lördags, men Sara verkade klara sig bra utan mig en stund. 

Jag försökte fånga Shandi och Gunnar på bild... Det var inte så lätt. Men med lite fantasi ser man att det är två hundar. Tack, Sara för att du kom!
Lördag eftermiddag kom prinsen och Katarina. Det var så förfärligt länge sedan vi sågs! Katarina påstår att jag inte sett Zoë sedan hon flyttade hem efter valparna i våras. Kan det vara så förfärligt länge sedan? Ja det är det nog. Det blev ett kärt återseende - för både oss och hundarna. Gulleprinsen - vilket charmtroll han är!  Det var jättemysigt att ha dem här.

Vi fick besök av trevliga valpspekulanter också och hundarna gjorde sitt yttersta för att charma dem. Jag tror att de lyckades :-) 
1 kommentar:

 1. Tack själv för att vi fick komma. Gunnar var trött när vi kom hem för han tänkte inte sova i bilen :P

  Klarade mig alldeles utmärkt när du var på jobbet tränade lite och sedan förberedde jag för agility nybörjarkursen jag skall ha till våren, man skall vara ute i god tid :)

  Syns i december det ser jag fram emot med späning och sedan fram för allt våren. Känner på mig att 2015 kommer bli ett bra år :)

  Kram
  Sara

  SvaraRadera