måndag 15 juni 2015

Något intensiv helg...

På torsdagen packade jag och Alicia bilen och for till Växjö med Lara för ett tredagarsmeeting. Det betyder att det är hopptävling i tre dagar. Eftersom vi blev förvarnade om olyckan i Markaryd svängde vi, mycket nöjda, av i Skånes Fagerhult och tog gamla vägen förbi olycksplatsen där många köade i 1-1 1/2 timme. Lara gillar inte att stå och stampa i transporten så Alicia var väldigt glad för det.

När vi kom fram, var inlastade i stallet, incheckade på hotellet och läget var under kontroll stack jag vidare till Margareta i Karlshamn. Efter en god middag, men utan vin, åkte jag tillbaka till Växjö på kvällen för att övernatta där och se tävlingarna på fredagen. Det blev en bra dag med en felfri 110-runda (och en 100-runda med 5 fel som uppvärmning). Se hennes felfria runda här:Efter tävlingsdagen åkte jag tillbaka till Karlshamn för att få middag MED vin. Jättegott nu med såklart. Jag hade ett annat ärende också. Tazzo hade dambesök från utlandet.

På kvällen ringde jag hem till Ola som passade Bella och Tecla. Oj. Det var valpdags... (även om Ola trodde hon skulle vänta till söndag eller måndag visste jag att det var dags).

Lördag eftermiddag föddes fem ljuvliga små perrobäbisar. Tre hanar och två tikar.
 Valp 1, brun hane
 Valp 2, hane, brun med vitt bröst
 Valp 3, tik, vit med bruna tecken
 Valp 4, tik, brun med vita tecken
 Valp 5, hane, vit med bruna tecken
Tecla och hennes lilla gäng.

På söndagsmorgonen for jag till Växjö igen för att Alicia skulle debutera i 120 cm.
Jag skulle samtidigt vara i Lund på BPH och helst para tiken jag har här... Ibland får man prioritera och det var Alicia som drog längsta strået. Helene fick rycka in och hjälpa till. Tack, vännen!
Det var roligt att få vara med när min duktiga tjej red sin första 120-runda. Som hon red! Två nedslag - men en fantastisk runda. Min lilla minsta som fyller 14 på fredag...

Nu ska jag njuta av mitt sommarlov. Väntar du på valp? Jag hör av mig till er som väntar under veckan. Tyvärr räcker inte valparna så långt, men fem lyckliga familjer ska det bli.

4 kommentarer:

 1. Hoppas du får ett bra sommar lov, syns snart skall bli så kul :)

  SvaraRadera
 2. Ingrid Rudbäck15 juni 2015 12:07

  Duktiga Alicia och stolt Tecla med fina valpar! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Glad att se att lite Peppar-färg slår igenom ;-)
  Grattis till valparna!

  SvaraRadera
 4. Ja, det lät som en intensiv helg:) Grattis till valparna, superfina!

  SvaraRadera