lördag 16 maj 2015

Hässleholm INT

Hemkommen efter en väldigt trevlig dag i Hässleholm. Just när jag skulle packa ihop och åka hem kom de första regndropparna, så jag kan inte ens klaga på vädret. Tack vare Björn som kom och hade kameran med sig blev det t o m lite bilder. Bilderna nedan är alltså nystulna från Björn Bäck :-).

Jag hade Maxine och Uffe (Aberlours Don't Stop Me Now) med mig. Och
Margareta kom med
Tazzo - som hade lite kort päls för att stå sig i konkurrensen. Domaren hittade lite fler fel än vanligt på honom och han fick nöja sig med VG. Lite snålt tycker jag, för Tazzo är fin i både lång och kort päls. Så det så.

Sen var det Uffes tur. Det blev lite stressigt eftersom jag i vanlig ordning varit otydlig i instruktionerna. Men det löste sig hur bra som helst.
Uffe var den enda av hanhundarna som fick CK - vilket resulterade i att han blev bästa hane med Cert och Cacib. Det var han värd, fina Uffepuffe. Han skötte sig exemplariskt...
De här små trixen till trots. 
 
Maxine har en förmåga att ha lite bråttom. Speciellt som jag inte hinner ta ut henne och rasta av henne innan hon skall in i ringen eftersom hon alltid skall in först av tikarna.
Men efter några varv gick det bättre och domaren kommenterade; "Sådär ja, nu äger hon ringen". 
Lexi (Aberlours All Shook Up) var också där. Hon skyggade tyvärr lite och fick nöja sig med en tredjeplacering i öppen klass.
Evas Sancha slutade som bästa tik med Maxine tätt i hasorna. 
 Och slutligen blev Sancha BIR och Uffe BIM. Tja, rätt bra dag trots allt.

3 kommentarer:

 1. Det var en väldigt trevlig dag trots urelt resultat för Tazzo. Massor med trevliga möten med perronvänner och Björn som fotade fina bilder även på en skrynklig tant. Jag tycker som du att Tazzo är fin även med kort påös. Maxine fortfarande prinsessa och Uffe jättefin. Känner mig nöjd trots allt. Kul att Ann-Marie, Mats, Jimmy och Erika var där och tittade och Katarina och Jan-Ove som ställde sina hundar. Resultatet alltså inte det bästa för Tazzo men mötet med perronvänner det bästa. Plus Björns fina bilder på hundarna. Mer kommer i min blogg. Härligt som alltid att umgås med dig Susanne!

  SvaraRadera
 2. VA??? Var det en skrynklig tant där??? Varför sa du inte till mig så jag kunde kolla på henne???
  Det var jättekul att ses. Och tänk att det går att umgås och bara dricka kaffe. Fantastiskt :-) Fast jag är rätt speedad på utställning....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du var inte otydlig i instruktionen utan tidig. Inte konstigt heller att Tazzo fick dålig kritik (nåja) för han hade ingen päls alls. Han hade PÅÖS, haha.

   Radera