tisdag 21 oktober 2014

Uppdateras ofta...

Det står så på min hemsida... Det är väl en lätt överdrift - men jag ska försöka ta mig i kragen. Jag har tagit mig lite vatten över huvudet i år med jobb, studier, mattelyft, valp och livet. Men näsan är över vattenlinjen, så det ordnar sig nog det med!

Jag har bestämt mig för att Tecla får vänta med valpar till våren (eller hösten). Hon löper just nu och det passar inte riktigt i tiden för varken hennes familj eller oss att åka och para nästa vecka. Eftersom jag valt en riktigt stilig och trevlig hane i Norge så är det ungefär 100 mil enkel riktning. Det måste planeras.


Istället väntar vi på Timjas löp.
Utställning i Malmö, mars 2014
Utställning i Ronneby, sommar 2014
Timja är den trevligaste perron jag känner - förutom mina egna såklart ;-). Hon är så stabil - social, orädd och en härlig hund att träna med. Jag vet att matte Petra är oerhört nöjd med henne. Petra har haft en hund tidigare som inte var som Timja så hon har verkligen att jämföra med!

Jag har inte bestämt mig till 100% för vem som blir Timjas tilltänkta ännu. Jag har en liten söt hane på gång, men varken han eller Timja är prcd-PRA testade och det måste göras först (prov är inskickade). Självklart har jag även en annan i åtanke där alla tester är klara.
Shandi kommer troligen att löpa lagom till Lucia.
Jag tycker att hon och "Gunnar" kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. En kombination jag tror mycket på! Så nu väntar vi bara! Inget är som väntans tider...

Hör av dig om du är sugen  på valp från någon av dessa supertrevliga tikar (och hanar).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar