måndag 12 maj 2014

Var det helg?

I fredags var Alicia och tävlade med Hitch. Det gick SUPERBRA! De kom 2:a i LB (95 cm). Rosetten - som hänger i Alicias rum nu - är nästan större än Hitch :)
I lördags var Hitch trött. Då ville han inte vara med...
Det resulterade i att han stannade ut sig i LA (1 m) och vi körde fast i leran... En traktor fick komma och dra oss loss. 
I söndags var vi i Roskilde på internationell utställning. Vinnarna blev kvalificerade till Crufts. Igor skötte sig utmärkt, men blev tyvärr utan CK. Likadant var det för Smilla :(.
 Jag kommer inte att ställa Shandi så mycket i år, eftersom hon redan förra året var den vinstrikaste perron både i Sverige och Danmark. Men en Crufts-kvalificering kändes lockande. Och det gick vägen! Domaren tyckte att hon var "first class quality". NICE! Det är väl tveksamt om vi kommer att ta oss dit eftersom det är i mars (mitt i terminen, långt att åka, svårt att ta ledigt etc.), men det är kul att vara kvalificerad utifall att.
 Här står vi i gruppfinalen och väntar på bedömning - men den uteblev. Domaren tittade inte ens på henne. Trist.
Jag känner mig lite trött efter en INTENSIV helg!
2 kommentarer:

  1. Sá du att du inte är en tävlingsmänniska??????
    Tur att det går så bra i alla fall för jag har en känsla av att du är en dålig förlorare, haha! Stort grattis till dig och till duktiga Alicia! KRAM

    SvaraRadera
  2. Jag är tävlingsmänniska och en rysligt dålig förlorare. Fast jag visste inte det när jag sa till dig att jag inte var det ;-) Det har jag upptäckt nu :-)

    SvaraRadera