söndag 28 augusti 2016

6 veckor och lite trist helg...

Nej, valparna är verkligen inte trista. De är fantastiska. Jag tror faktiskt inte jag haft en så jämn och fin kull förut. Sociala, stöpta i ungefär samma form och väldigt energiska. Underbara helt enkelt. Och väldigt fina (mitt extremt objektiva öga tycker det...).
 Cinnamon Girl "Kanel"
 Harvest Moon
 Heart of Gold
 Pocahontas
 Southern Man
Rockin' in the free world "Yatzy"

TACK Eva för bilderna!!

Och det är verkligen inte trist att Helene och Mocca har tävlat rally på Helenes födelsedag. I present fixade de titeln RLDF. RLDN hade de sedan innan (det betyder fortsättningsdiplom och nybörjardiplom i rally). Mocca är 18 månader idag. Väldigt bra jobbat! GRATTIS!!!

Men att Ola och jag, som bokade biljetter i våras utan att veta vad augusti hade att bjuda på, åkte till Stockholm för att se Björn Skifs och Tommy Körberg på Skansen, checkade in på Hassebacken kl. 16.30 och 17.13 fick veta av mannen i rummet mitt emot att konserten var inställd...

SKITTRÅKIGT!!! Hade vi bara fått veta det några timmar innan kunde vi avbokat rummet och åkt hem - eller åkt till Strängnäs och överraskat en av mina kära barndomsvänner som hade 50-årsfest. Eller stannat hemma och kollat på BPH. Eller åkt till perroträffen i Gränna. Eller helt enkelt haft tid att fixa i tvättstugan där arbetet avstannat eftersom vi är helt uppbokade varenda helg... Så himla SURT!

Vi hade lite svårt att uppbåda någon energi, men tog en runda på ABBA-muséet, tog en bit pizza och en cola zero - och gick till rummet och såg en deckare som vi somnade av efter tio minuter. Tja, hyfsat utsövda var vi i alla fall i morse. 

Värre saker har såklart hänt, men att åka 120 mil och dessutom bo på hotell helt i onödan känns väl som både bortkastad tid och pengar. Men vi är friska, glada, har jobb, fina barn (TACK Alicia för att du passat alla djuren i helgen!!), många härliga hundar, en vacker häst och ett bra liv.
Så varför klaga??

2 kommentarer:

  1. tja! sånt är livet....man får som ni gjorde bara gilla läget......

    SvaraRadera
  2. Jag förstår verkligen att det kändes trist. Visste att ni valt musik före 50-årsfest t ex. Men nog var det väl trevligare än att röja i tvättstugan? Dessutom kan ni ju åka 120 mil till för att lyssna på Skifs och Körberg när ni blir erbjudna kompensation. 😇

    SvaraRadera