tisdag 1 september 2015

Gotland

I torsdags kväll åkte Helene, Sara och jag med 6 hundar till Gotland. Min släkt har ett underbart hus i Ihreviken, 3 mil norr om Visby, där vi skulle tillbringa fyra härliga dagar.

Gotland visade sig från sin bästa sida. Soligt och väldigt lite turister.

Vi besökte såklart utställningarna vid Oskarsstenen också med hyfsad framgång. Lördag kom vi hem med BIR, BT2 med CERT, BIR-valp och BIM-valp. Söndag fick vi nöja oss med BIR och BIR-valp. Maxine ställdes bara på lördagen. På söndagen var det Frejas tur. Det är väldigt svårt att ställa en hund som bor långt bort - det blir inte så mycket träning, men hon skötte sig fint. Hade lite svårt att få längd i stegen bara så hon fick nöjda sig med Excellent, CK och BT4.
Tyvärr placerade sig inte Shandi i gruppen någon av dagarna.
Karin och Hasse stannade kvar för att umgås och låta Freja vara med på utställning. Vilken service! Hasse stod för matlagningen varje kväll. Vi kände oss som prinsessor!
Det är bedövande vackert i Ihreviken. Mitt vattenhål. Den ultimata avkopplingen.
 Maxine blev väldigt trött av alla intryck och alla hundar.
Jag var imponerad av hur bra alla våra hundar skötte sig på hemvägen i den fullproppade djurkupén.

1 kommentar:

  1. Det var underbart att få följa med. Vilket fint ställe ni har där på Gotland. Hasse och Karin var helt suveräna värdar. Dit kan man tänka sig en tur igen någon gång i framtiden :)

    Några kg behöver man gå ner också speciellt när man får se bilder på en själv där det ser ut som man är en liten knubbsäl!!

    Tack för en trevlig helg!
    Sara och Ove.

    SvaraRadera