lördag 13 april 2019

Så var äventyret slut för den här gången...

Åtta härliga veckor till ända med Dire Straitskullen. Sju ljuvliga yrväder som förgyllt tillvaron för oss förvandlades de sista dagarna till små monster som behövde sina egna familjer - precis som alltid och exakt som det skall vara. Sju familjer kom således för att hämta sina guldklimpar.

Först ut var Anna och Carl som hämtade "Walk of life" som kallas Nelson. Här är han hemma i Vänersborg.
Alessandra och Carl som bor i Mölndal hämtade "Brothers of arms" som kallas Milo. 
Carina och Roger från Lund hämtade "Money for nothing", Rio, som Carina fått i födelsedagspresent av familjen. Vilken present!
Kanske var det Ninna som längtat mest efter att hämta sin valp (Ninna har också fått sin valp i födelsedagspresent) men jag tror nog att även Peter, Andrea och Asta (och de andra barnen som inte var med) har längtat efter Lola. Love over gold samägs och bor i Jönköping
Sandra och Coby "Private investigations" bor i Varberg. Förhoppningsvis kommer Coby att hjälpa Sandra i skolan där hon jobbar. 
Karin kom med sin syster för att hämta Ebbot "Sultans of swing". Johan och barnen väntade hemma i Smögen.
Louise och Elsa kom ned från Sala för att hämta "Calling Elvis" som nu heter Harry. Han skall bli lillebror till perroflickan Svea som redan bor hos familjen Carstensen.
Tack allihop för förtroendet! Det känns fantastiskt bra att just ni valde att köpa valp av mig. Jag känner mig trygg med att alla valparna hamnat i bästa tänkbara hem 💗. TACK också för alla härliga rapporter. Alla valparna verkar ha acklimatiserat sig fint till sina nya liv.

Nu är det tomt i huset några timmar till medan Doris och hennes valp är hemma hos Doris familj över helgen. I slutet av nästa vecka har vi förhoppningsvis ett gäng nya småvalpar. Maxine är ganska rund nu.
Jag passar också på att tacka Agneta och Jonas för lånet av Trixie - och Ewelynn och Joakim för att Bellman fick bli pappa till dessa godingar!
Jag tror att Agneta saknar mysstunderna med valparna - men oj vad spännande det skall bli att se alla smycken hon har tid att göra nu! Agneta tillverkar och säljer silversmycken. Kolla på facebook Agdah form. Fantastiskt fina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar