måndag 18 december 2017

2017

Julen närmar sig med stormsteg - och även om vi inte direkt firar jul så är det en tid av ledighet och vila. Det ser jag fram emot.

I helgen styrde jag och Ville vår kosa mot Stockholm. Vi hälsade på mina föräldrar i Strängnäs och min moster och morbror i Stockholm. Igår besökte vi Älvsjömässan och Svensk vinnarutställning. 
Det var väl ingen hit resultatmässigt, men det var kul att träffa Päivi, Juha och Luca från Finland, samt alla andra vänner som var där.
Luca var så fin. Han fullständigt svävade in i ringen och såg ut som om han ägde den - men det tyckte tydligen inte domaren. Hon gillade inte Ville heller. Och Vimsa var inte tillräckligt bra för att få CK och inte Lyra heller. Lite trist.
Maxine fick tyvärr stanna hemma eftersom hon fått lunginflammation. Oj så sjuk hon blev helt plötsligt! Jag hoppas att ingen av de andra blir sjuka.

Jag summerar ändå året som ett framgångsrikt år. Shandi är årets utställningsperro för 4:e gången (nu har jag vunnit fem år i rad, Maxine vann förra året - mitt mål var att vinna tre gånger med två olika hundar för att förtjäna vandringspriset och det har jag gjort). 


Hon är fin, min mångsidiga stjärna. Den finaste såklart. Det syntes redan när hon var 4 veckor. Hennes första utställning blev hon BIS-valp. Oj så stolt jag var. 
Årets perro 2017 trots att hon fick valpar i våras - sin tredje kull. Det syns inte på henne.

Nu ser jag fram emot att tikarna skall börja löpa. Farin är förhoppningsvis först. Hon kommer troligtvis att paras med Zimba (Bubbelmammas High N' Mighty). HD-index blir 103 och båda hundarna har gjort i mitt tycke mkt trevliga BPH med mycket nyfikenhet och socialitet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar