tisdag 11 juli 2017

STORSLAM!

I fredags morse hoppade jag in i min fullpackade bil och styrde kosan mot Tvååker för tre dagars utställning. Med i bilen hade jag Shandi i något kort kostym, Maxine i något sliten kostym (efter valparna) och Ville, i väldigt fin kondition, som jag fick låna med mig.
Helene, Jane, Kanel och Pärla slöt upp på utställningsplatsen, liksom Jonna & Vimsa och Sara & Ove.

I ärlighetens namn hade jag ganska höga förväntningar eftersom de tre juniortikarna är väldigt fina och dessutom var i enastående utställningsform. Mina egna stjärnor har ju just haft valpar båda två, så jag var väl medveten om att det kanske inte skulle gå så bra.
Mina fina juniorer. Jag är SÅ GLAD för hela kullen!

Ack så jag bedrog mig. Maxine ställdes på fredagen, Shandi på lördagen och båda på söndagen - då även Ville fick vara med.
 Domaren älskade Maxine och hon blev BIR. Kanel blev 2:a bästa tik med CERT 😀
Fina Kanel skötte sig exemplariskt alla tre utställningsdagarna trots att alla var jättetrötta på söndagen.

På lördagen var det Vimsas tur att glänsa. BIR med CERT! Shandi blev oplacerad medan alla tre juniortikarna placerade sig i bästa tik. Kanel kom tvåa, Pärla fyra. Sofia Erikssons Essie lyckades klämma sig in mellan Kanel och Pärla.
Så blev det då söndag och perrospecialen. Över 50 anmälda hundar. Den norska domaren tog gott om tid på sig med varje hund och gick igenom alla noggrant. Jag tycker att Ville är en fin kille och väldigt trevlig - så himla kul att han också föll domaren i smaken! Han slutade som 2:a med CERT!
 Ville (Aberlours Sir Duke)

Och tänk, Alicias lilla stjärna tog hem det! ABERLOURS MAXINE BIR!! Inte nog med det. Shandi 2:a, Vimsa 4:a. Återigen klämde sig Sofias Essie in mellan mina tikar och knep certet så hon blev champion. Stort GRATTIS Sofia!
BIR & BIM

Dessutom vann min uppfödargrupp med finfin kritik! Vilken FANTASTISK HELG! BIR tre dagar i rad, cert alla tre dagarna och bästa grupp alla dagarna. Ja, det kallar jag faktiskt storslam 😀😀😀
 Min vinnande uppfödargrupp på söndagen.
Vimsa, Shandi, Ville, Maxine

TUSEN TACK till alla som var med, alla som visade sina fina hundar och alla trevliga människor runt ringen. I'm over the moon!!2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till dig och dina fina hundar i flera generationer!

    /Ylva

    SvaraRadera