tisdag 4 oktober 2016

Nu var det länge sedan...

Helt plötsligt fick jag så mycket att göra på jobbet att jag har svårt att hinna med livet... Det där med balans är inte riktigt min grej - till min käre "lagom-makes" förtret. Ola vill alltid göra saker "lagom" (tror han i alla fall - jag tycker ofta han går "all in", men han hävdar att han gör allt "lagom") men jag tycker att lagom är trist... verkar det som!

Men för att balansera tillvaron lite tog jag mig en tur till Gotland för ett par veckor sedan i sällskap med mina föräldrar och min söta moster Karin.
 Mamma och pappa
 Karin
Sedan kom Hasse också. Trevligt! Mamma och Karin och jag gick härliga strandpromenader med hundarna och bara njöt av lugnet i Ireviken. 


Vi fick ha uppsikt över Freja som gärna gav sig ut på egna äventyr. 
Tack Gotland för den här gången!
När jag kom hem åkte Ola. Jag blev ensam hemma... eller inte så ensam. Mina fyra kompisar är alltid med.
Det börjar bli höst. Nu har Maxine och Bali fullt upp. De samlar kastanjer... man kan lugnt säga att de har att göra!
Söta Smilla kom för att klippa sig. Till dig som klipper själv; försök inte ens tänka tanken att spara en päls som ser ut såhär! Den stramar i huden och är obehaglig om den får sitta kvar längre. Smilla slapp sin och var nöjd med det!. Är det svårt att klippa - ta ett kortare skär!
Jag fick den stora äran att vara med på welsh springer spaniel-klubbens anatomikurs för Dan Ericsson på Landskrona bk i Saxtorp. Lärorikt! Oj vad kunnig och pedagogisk han är!

Vi fick känna igenom hundarna - så förhoppningsvis vet jag lite mer om hur en wss skall vara byggd.


Efteråt fick mina hundar ett välbehövligt dopp i Saxtorpssjöarna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar