söndag 11 september 2016

Den stora flytten

Den gångna helgen har varit händelserik!

Vi var på utställning i Eslöv igår lördag. Det gick bra för Maxine som blev BIR, men för övriga Aberlourshundar gick det sådär. Bali fick inget CK eftersom hon "tunnat ur" på sistone efter en maginfektion (hon mår bra igen). Buster fick inte heller något CK, Uffe och Majken fick Very Good. Chanel fick både Excellent och CK men blev inte placerad. Tja, vad är en bal på slottet?
Trots det måste jag säga att jag tyckte att Gunnar Nymann var en väldigt trevlig domare. Snäll mot både utställare och hundar, var väldigt duktig på att hantera hundarna och verkade ha bra koll på rasstandarden.
Sen har alla valparna flyttat. Det blev tomt och tyst i huset och nu skall jag ha en välbehövlig valpvila!
Harvest Moon har flyttat till Jonna med familj i Tyringe. Hon kommer att kallas "Vimsa" och har en Kromissyster därhemma vid namn Yra.
Heart of Gold har flyttat till Juha och Päivi och pappa Nemo och farfar Ressu i Finland. Vi hoppas att han blir lika framgångsrik som sin pappa!
Rockin' in the free world har flyttat till Lasse och Suzie och "storasyster" Chili i Malmö. Hon ska kallas Yatzy.
 Cinnamon Girl, "Kanel", bor hos Roberto, Helene, Anton och Michel samt storasyster Mocca, Cocos & Ceasar i Malmö. Hon blir förhoppningsvis en stjärna i både ringarna och på lydnadsplanen.
 Southern Man, "Sheldon", bor hos Linus och Matilda i Helsingborg.
Pocahontas, "Pärla", bor hos Jane, Martin, Freja och Erik samt "storasyster" Salsa i Svedala och samägs med mig.

Tusen tack allihop för att ni valt att köpa valp av mig. Det känns väldigt märkvärdigt att tre av valparna bor i familjer som köpt valp av mig tidigare. Lycka till allihop!!

2 kommentarer:

 1. Allt är bra med Yatzy, busig som valpar ska vara. Chilli såg med undrande blick på henne,(typ vem är du! ska du bo här.) Lite reserverad. Chilli fick tom. en utskällning av Yatzy vid första kontakten, chilli bara tittade på henne.
  Det är inte så "märkvärdigt" att vi köpte valp 2 hos dig, du levererar sociala,friska och trevliga valpar.
  Tack för ett trevligt bemötande när vi hämtade Yatzy.
  Lasse och Suzie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack för er härliga kommentar! Hoppas att Chilli vänjer sig snart. Det är tufft att behöva dela uppmärksamheten med en liten huligan :-)

   Radera