söndag 15 november 2015

Dåligt med uppdateringar och dåligt med tid

Nog är det väl så varje år att dagarna går så fort så här års. Det beror såklart på att det blir mörkt tidigt och åtminstone jag har mindre energi och sover mer.

Helgerna går åt till att komma ikapp veckorna - och ändå så ligger jag alltid efter. Igår var vi i Lund och tävlade.
https://www.facebook.com/100008569116719/videos/vb.100008569116719/1494732014155755/?type=2&theater&notif_t=like
Det gick bra, de var felfria i 120.

Annie och jag gick en runda i det fina höstvädret.
Både Maxine och Shandi hoppar ofta och gärna såhär. De är som studsbollar. För mig är det väldigt karakteristiskt för rasen.


2 kommentarer:

 1. Så är det, dagarna blir kortare och tiden springer iväg, tiden får vi åter när ljuset är åter. Du är långt ifrån ensam om att sova mer och ha mindre energi på vintern :)

  Det har vi med här hemma eller ja i alla fall jag och Mikael, Leia har lika mycket som vanligt och hundarna verkar ha mer än på sommaren...Det går ju liksom inte ihop men men det blir som det blir, man får försöka få till det ändå, men det gör ju inget om det blir lite dam i hörnen och fönstren inte är putsade, för det syns inte när det är mörkt :p

  Ha en fortsatt bra november, snart kommer december som rusar ännu fortare men den 22/12 vänder det och går mot ljusare tider och då kommer snart energin tillbaka. Sitt inne och njut av tända ljus och gott vin och god mat.

  Överaktiva kan vi vara på våren och sommaren :)

  Hej hopp från familjen som är halvaktiv under vintern :)

  SvaraRadera
 2. Tazzo hoppar så också. Ständigt och jämt och ofta vid fel tillfällen. Ginnis mer sällan.

  SvaraRadera