onsdag 28 oktober 2015

Livet är tufft

Pepsi 
2008-04-25 - 2015-10-28 
Den här killen minns jag nu som den glada härliga hund han var. En hund som skötte sig exemplariskt och visade upp sig med glädje i ringarna när jag åkte runt 2011 och gjorde honom till champion - den sommar som han bodde hemma hos oss efter en incident i familjen.
Familjen valde efter en tid att ta hem honom igen och de fick fyra år tillsammans innan Pepsi blev dålig. En operation gav honom smärtor som gjorde att han bet ifrån - vi beslutade gemensamt att det bästa var att han fick somna. Idag följde jag och en av sönerna honom till Regnbågsbron. Vila i frid Pepsi. Du har alltid en egen plats i mitt hjärta.

Freja har börjat löpa. Precis lagom till dess drog tilltänkte pappan Zalle av korsbandet... Nu får vi tänka om och tänka till...

Det är lite allmänt tungt just nu. För mycket plugg och andra tråkiga händelser. Att känna sig grundlurad och att mina barn straffas för det, det är det ultimata sveket. Jag är både ledsen och arg och har tappat lusten till rätt mycket. Men jag kommer igen. Jag lovar.


4 kommentarer:

 1. Ibland är livet tufft men det är också som en brustablett det löser sig. När livet är tufft glöm inte att vila och försöka leva i nuet.

  Du har underbara och starka tjejer och ni kommer gå ur detta starkare och mer sammansvetsade än tidigare.

  Livet är tuft när det är tungt men desto skönare och roligare när det går lätt.

  kramar från dina brunbjörnar på tjörn.

  SvaraRadera
 2. Tack Susanne för allt stöd i vårt svåra beslut för Pepsis bästa. Du har alltid funnits där när vi behövt råd med vår första, och underbaraste, hund. Vi saknar honom mycket, men har många fina minnen. Du är en fantastisk uppfödare som engagerar dig så. Jag hoppas du snart får tillbaka orken och lusten. Kram Cecilia

  SvaraRadera