söndag 31 augusti 2014

Long time no see

Det har inte blivit mycket bloggande på sistone. Skälet är nog att jag börjat jobba efter en lång härlig sommarledighet. Vilken chock!
Inte för att jag vantrivs med mitt jobb, men jag fick så otroligt mycket mer att göra än jag varit van vid de senaste 5 åren...

Igår åkte Helene och jag ifrån ett regntungt Skåne till Gränna för att ställa upp i KM i rally.  Kl 06.00 åkte vi från Helsingborg - det var nog tur att vi åkte så tidigt, annars hade Helene inte kunnat ta sig från Malmö...
Det var väl skönt att hon slapp fastna såhär...

En trevlig dag. Det är alltid trevligt att få en dag på tu man hand. Att ostört kunna prata om det som intresserar oss allra mest - hundarna.

Hur gick det då? Shandi är följsam, men hon har bråttom! Jag klantade mig och hon nosade lite. Jag stod för 13 poängs avdrag och Shandi för 7. Inget lysande resultat mao. Cocos är ju rallymästare, så hon var såklart jätteduktig. Och Bella är en stjärna så hon var också duktig! Både Bella och Cocos slutade på fantastiska 97 poäng och delade andraplatsen.


Allra duktigast var dock Malin Jansson. Hon och Nico (A. King of Hearts, Shandis kullbror) kom inte bara trea i rallyn. De blev Klubbmästare i lydnad också! 
I lördags var Annie, Alicia, Lara och jag på Åsbo ponnyklubb för att Alicia skulle tävla. Det gick också väldigt bra! Felfri runda igen. Fina Lara och duktiga Alicia! 
Nu väntar hösten. Jag har bestämt mig för att satsa på barnen - det innebär att det blir väldigt få hundaktiviteter. Tisdagsträningar såklart, men annars lugnt. Inga utställningar (eller väldigt få) och inga eller väldigt få tävlingar. Förhoppningsvis komemer vi att para Timja och Shandi och kanske Tecla. Vi får se. Det börjar "suga i valptarmen" igen :-)


2 kommentarer:

 1. Härligt att det gick så bra för hundarna men tråkigt att vi inte träffades. Få utställningar? Tazzo? Är han värd det? Ska jag träna honom på något särskilt sätt? Han är väldigt följsam - faktiskt!

  SvaraRadera
 2. Kul att det gick så bra. Grattis!!! det var kul att ses om än kort, jag kommer fixa med korten i helgen och mailar dig några sedan.

  Nu längtar jag till våren för här suger det hårt i valptarmen hos oss allihopa verkar det som enligt min familj.

  Kram
  Sara och Gunnar

  SvaraRadera